tag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post6282016746170920069..comments2024-01-24T13:46:08.299+02:00Comments on Προζύμι: Η γλουτένηKostas Siozoshttp://www.blogger.com/profile/08689864865176137555noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-63487785409787355182020-03-24T21:08:22.444+02:002020-03-24T21:08:22.444+02:00Εξαιρετικοτατη δουλεια, διαβαζω επανω στις καλλιερ...Εξαιρετικοτατη δουλεια, διαβαζω επανω στις καλλιεργειες κλπ και επεσα πανω σε αυτα τα διαμαντακια! Βαγγhttps://www.blogger.com/profile/02986738014450534200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-55028978774825645432016-11-23T05:06:31.014+02:002016-11-23T05:06:31.014+02:00Πριν από αρκετό καιρό ακολούθησα τις οδηγίες σας κ...Πριν από αρκετό καιρό ακολούθησα τις οδηγίες σας και έφτιαξα γνήσιο προζύμι θεωρώντας τις αναλύσεις περι γλουτένης κλπ περιτές για μένα. Τώρα, όμως, φοιτώντας σε ιεκ αρτοποιιας-ζαχαροπλαστικης ξαναδιάβασα τις οδηγίες και τις βρήκα πάρα πολύ σημαντικές, απλές και κατατοπιστικές. Ευχαριστώ πολύ!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06473743224169803634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-76192232111446180422014-04-17T10:04:35.792+03:002014-04-17T10:04:35.792+03:00Εξαιρετικό άρθρο. Κάνω παραπομπή στο blog μου . Ευ...Εξαιρετικό άρθρο. Κάνω παραπομπή στο blog μου . Ευχαριστώ πολύ. kmphttps://www.blogger.com/profile/10184666502695623151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-40790431972235534072013-10-15T14:04:22.135+03:002013-10-15T14:04:22.135+03:00To αποτέλεσμα εξαρτάται απο τόσους παράγοντες που ...To αποτέλεσμα εξαρτάται απο τόσους παράγοντες που τα 100γρ γλουτένης δεν λένε και πολλά... Όλα τα πράγματα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Kostas Siozoshttps://www.blogger.com/profile/08689864865176137555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-83251279042169472852013-10-15T13:14:16.178+03:002013-10-15T13:14:16.178+03:00εγω παντως δοκιμασα τσουρεκι προσθετοντας 100 γραμ...εγω παντως δοκιμασα τσουρεκι προσθετοντας 100 γραμαρια γλουτενης σε ενα κιλο αλευρι και το αποτελεσμα ηταν πολυ κακο.Δεν φουσκωσε καθολου και ειχε γινει αρκετα σκληροAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-57593911819073047132012-08-17T23:51:28.470+03:002012-08-17T23:51:28.470+03:00Όποτε θες προζύμι δίπλα είμαι ;)Όποτε θες προζύμι δίπλα είμαι ;)Kostas Siozoshttps://www.blogger.com/profile/08689864865176137555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455109693844293331.post-48675502404392870182012-08-17T19:30:30.614+03:002012-08-17T19:30:30.614+03:00Reee το τέκνο στη φωτο του μπλογκ ποιος είναι?? :)...Reee το τέκνο στη φωτο του μπλογκ ποιος είναι?? :):);)<br />Σήμερα εφτιαξα2η φορά με ΜΑΓΙΑ λόγω βιασυνης δάσκαλε...<br />Anonymousnoreply@blogger.com